MICROFOONS

Microfoons huren

Netten event support verhuurt  (draadloze) microfoons en headsets. Of het nu gaat om een band die moet spelen, productlancering, officiële ceremonies, presentaties, zakelijke bijeenkomsten of trainingsprogramma’s, wij bieden maatwerk.

We begrijpen de betekenis van elke gebeurtenis. Daarom helpen onze ervaren technici u om de beste belevenis voor u en uw publiek te creëren. Netten event support biedt eventueel geluidstechnici tijdens het evenement. Het kernpunt samen met hoogwaardige apparatuur die de tevredenheid van onze klanten waarborgt. Door tijdens uw evenement een digitale mixer en de service van de technicus in te huren, hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke feedbacks en volumeregeling.

 

Wij werken nauw met u samen!

Bij Netten event support beseffen we dat elk evenement uniek is. Ons team zorgt voor een onvergetelijk, op maat verzorgde en unieke ervaring. Wij beschouwen onszelf als onderdeel van uw team en werken nauw met u samen. Van het eerste stadium van de planning tot de uiteindelijke uitvoering, en zorgen er altijd voor dat uw (business)event succesvol is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in PA-verhuur. We hebben een breed assortiment luidsprekers voor elke gelegenheid. We verhuren ook beamers en schermen, evenals (feest)verlichting, die elke kamer in een mooie kleurrijke plek kunnen veranderen.

 

Microfoon huren Dordrecht geluid huren Barendrecht geluidstechnicus huren Dordrecht Microfoon huren Rotterdam geluid huren Ridderkerk geluidstechnicus huren Rotterdam    Microfoon huren Gorinchem geluid huren Amsterdam geluidstechnicus huren Gorinchem  Microfoon huren Breda geluid huren Utrecht geluidstechnicus huren Breda