GELUID

Geluidsinstalatie huren

Als verhuurbedrijf van audiovisuele apparatuur bieden wij een verscheidenheid aan multifunctionele geluidsverhuur in Rotterdam en omstreken. We verzorgen verschillende evenementen zoals festivals, feesten, conferenties, bruiloften, shows, promoties, prijsuitreikingen, beurzen, exposities, sportevenementen en andere gelegenheden. Klanttevredenheid is altijd onze topprioriteit. Dat is de reden waarom wij Geluidsinstallaties aanbieden die is afgestemd op de gelegenheid. Van kleine zalen voor 50 gasten tot grote stages van zelfs 2000 of meer gasten.

WAT WE AANBIEDEN

Onze solide huurpakketten bevatten een breed scala aan passive & actieve sprekers te huur vanuit Dordrecht. De verhuur van Pro Audio systemen is gebaseerd op merken als L-acoustic, QSC, JBL, Tannoy, Funktion one, Adamson Je vindt ze allemaal onder het kopje  Huur/speakers. Het is altijd gemakkelijker om speakers in te huren in plaats van professionele apparatuur te kopen. Vooral als je geen technicus bent en het maar af en toe nodig hebt.

Hoe werkt het?

Huren bij Netten event support is heel eenvoudig. Bel of mail naar Netten event support en vertel ons hoe je evenement eruit komt te zien en wat je denkt daarvoor nodig te hebben. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste luidsprekers, verlichting, microfoons en alles wat je maar nodig hebt voor je evenement. Dit alles tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Netten event support zorgt niet alleen voor de levering van de gehuurde apparatuur. Wij begrijpen dat niet iedereen de technische specificaties kent en weet hoe de apparatuur geïnstalleerd en gebruikt moet worden. Ons professionele en ervaren team zal dan ook uitleggen hoe de appratuur gebruikt moet worden. Indien gewenst is Netten event support voor, tijdens en na het evenement aanwezig.

 

Geluidsinstalatie huren Dordrecht geluid huren Dordrecht speaker huren Dordrecht 
Geluidsinstalatie huren Rotterdam geluid huren Rotterdam speaker huren Rotterdam  Geluidsinstalatie huren Gorinchem geluid huren Gorinchem speaker huren Gorinchem  Geluidsinstalatie huren Breda geluid huren Breda speaker huren Breda

tannoy iq10 funktion one huren dj monitor te huur